Endüstriyel Kapılar

Endüstriyel Kapı Nedir ?

Endüstriyel Kapı Nedir ?

Endüstriyel kapı , seksiyonel kapı modellerinden en çok tercih edilen ve üst düzey yalıtım sağlayan güvenliğin ön planda olduğu kapı çeşididir. Uygulanacak alanın kiriş bölümüne göre normal yataklama, yüksek yataklama veya dikey yataklama olarak kullanılmatadır.

Endüstriyel Kapı Nerede Kullanılır ?

  • Fabrikaların ürün giriş ve sevkiyat bölümlerinde
  • Depo ve hangarların kapılarında
  • Oto galeri ve/veya sanayilerin gösterim alanlarında
  • Özel ürün sergilenen showroomlarda
  • Sanayi Sitelerinde

Endüstriyel Seksiyonel Kapı Parçaları Nelerdir ?

  1. Sandviç Paneller
  2. Torsiyon Yaylar
  3. Dikey ve Yatay Ray Takımları
  4. Tamburlar
  5. Kama Yollu Mil ve Aksesuarları
  6. Halat Kopma Emniyet Sistemleri
  7. Yay Kırılma Emniyet Sistemleri
  8. Menteşe Grupları
  9. Halat Sistemleri
  10. Sızdırmazlık Contaları
  11. Tekerler
  12. Bağlantı Elemanları
  13. Otomasyon Sistemleri

Endüstriyel seksiyonel kapı bir çok parçanın bir araya gelmesiyle oluşur. Dışarıdan bakılınca sadece sandviç paneller görülse de aslında yaklaşık olarak 40 farklı parçadan oluşmaktadır. Seksiyonel kapı dwg çizimlerine ulaşmak için sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

endustriyel-kapi-nedir
endustriyel-kapi-nedir

Endüstriyel Kapı Fiyatları Ne Kadar ?

Sağladığı bir çok avantaj göz önüne alındığı zaman endüstriyel seksiyonel kapı fiyatları pahalı değildir. Farklı sektördeki ürünlere göre en çok yalıtım ve sızdırmazlık sağlayan ve bu sayede enerji kullanımını en aza indirerek ciddi bir fiyat avantajı sağlamaktadır. Kullanılacak alanın ölçülerine göre özel olarak üretilecek olan endüstriyel kapı için önceden keşif yapılmalı ve doğru ürünün önerilmesi sağlanmalıdır. Alınacak ölçüye ve kullanılacak otomasyona göre fiyatlarda değişiklik göstermektedir. Isodoor markalı seksiyonel kapılarda belirli panel renklerinde fiyat farkı alınmadan yapılarınıza uyumlu kapılar kullanabilmektesiniz.

Endüstriyel Kapı Sandviç Panel Modelleri Nedir ?

Endüstriyel kapılarda kullanılacak bir çok farklı sandviç panel modeline sahip olan ISODOOR ,bu sandviç panelleri %100 yerli üretim olarak kendi fabrikasında üretmektedir. Son zamanlarda daha çok wrinkle panel olarak kullanılan özel ürünlerle yapılarınızla çok daha uyumlu kapılar kullanma imkanına sahipsiniz. Ayrıca isterseniz seksiyonel kapı sandviç panel modellerimizden oluklu veya sık oluklu modelde olan farklı ürünleri seçebilirsiniz. Diğer ürün çeşitlerini görmek için endüstriyel kapı donanım ürünleri sitemizi inceleyebilirsiniz.

2.El Endüstriyel Seksiyonel Kapı Alınır Mı?

2.El Endüstriyel Seksiyonel Kapılarda kullanılan ray ve yay takımları tamamen o kapıya özel olarak hazırlanmış olduğundan birebir aynı ölçü olmadıktan sonra 2.el endüstriyel seksiyonel kapı almak çok mantıklı değildir. Alınan kapınının kullanılmayan parçaları yerine alınacak ürünler maliyet açısından pek uygun olmamaktadır.

En iyi Endüstriyel Seksiyonel Üreticisi Kimdir ?

Isodoor markası, endüstriyel seksiyonel kapı üretiminde her zaman yerli üretimi destekleme stratejisi ile yoluna devam etmektedir. Kapılarımızda kullanılan malzemelerin %85 i Türkiye’ de ve bir çoğu da Kayseri Fabrikamızda üretilmektedir. Kapılarımızın tüm test raporları ve yerli malı belgesi mevcuttur. Endüstriyel Kapılarımız ISO EN 13241-1 standartlarına uygun olarak üretilmekte ve TSE üretim prosedürlerine uygun olarak üretim tesisimiz sürekli gelişmektedir.

Etiketler

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı