Seksiyonel Kapılar
Trend

Seksiyonel Kapı DWG

Seksiyonel kapı dwg çizimi hazırlanabilmesi için bilinmesi gerekenler

  • Net Genişlik Ölçüsü
  • Net Yükseklik Ölçüsü
  • Yükseklik Sonrası Kiriş Mesafesi
  • İstenilen Yataklama Modeli
  • Servis Kapısı İsteniyor Mu ?
  • Servis Kapısının Yeri ve Ölçüsü
  • Pencere İsteniyor Mu ?
  • Hangi Panellerde Pencereler Olacak
  • Sandviç Panel Modeli

Seksiyonel kapı dwg formatında autocad projelerinde kullanılmaktadır. Keşif sonrasında gerekli bilgileri sağladıktan sonra müşterilerimiz için çizimler kapıya özel olarak hazırlanmaktadır. İstenirse Dwg veya Pdf formatında çizimler teslim edilir. Çizimlere göre onaylar alındıktan sonra üretim işlemlerine geçilmektedir.

Seksiyonel-kapi-dwg
Seksiyonel Kapı Çizimi Dwg

Endüstriyel Kapı çizimleri nasıl yapılır ?

Keşif ile birlikte ekibimizin almış olduğu veya müşterilerimizin vermiş olduğu ölçülerle birlikte gerekli parametreler çizimi yapılacak ekibe teslim edilir. Ekibimiz almış olduğu ölçülere göre istenilen yataklama istemine ve panel modeline göre ( Düz, Oluklu ve Göbekli ) çizimleri hazırlamaktadır. Montaj yapılacak alanın fotoğrafı varsa kapı çizimi o bölüme göre hazırlanabilme imkanı vardır.

Seksiyonel kapı çizimi ihtiyaçlarınız için lütfen yetkili satış birimimiz ile irtibata geçiniz.

Garaj Kapısı çizimleri nasıl yapılır ?

Keşif ile birlikte ekibimizin almış olduğu veya müşterilerimizin vermiş olduğu ölçülerle birlikte gerekli parametreler çizimi yapılacak ekibe teslim edilir. Ekibimiz almış olduğu ölçülere göre istenilen yay istemine ve panel modeline göre ( Düz, Oluklu ve Göbekli ) çizimleri hazırlamaktadır. Montaj yapılacak alanın fotoğrafı varsa kapı çizimi o bölüme göre hazırlanabilme imkanı vardır.

Seksiyonel Kapıların Çizimleri Nerede Gereklidir ?

  1. Sanayi Sitesi Projelerinde
  2. Fabrika Projelerinde
  3. Showroom – Ürün Sergileme Alanı Projelerinde
  4. Konut Otopark Projelerinde
  5. Villa Projelerinde
  6. Depo – Hangar Projelerinde

Bu alanların hepsi için özenli bir şekilde seksiyonel kapı çizimleri hazırlanmalıdır. Projeye uygun olarak çizimi yapılan kapılar montaj aşamasında karşılaşabileceğiniz hatalarını en aza indirmektedir.

Isodoor markalı kapıların kullanılacağı projelerde ihtiyaca en uygun kapı sistemi önerilip tüm çizimler özenle hazırlandıktan sonra üretimleri yapılmaktadır.

Etiketler

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı